Bokat och bekvämt

– för dig och ditt sällskap

Familjeföretaget som värnar
om kunden

Ålands Taxi är ett åländskt familjeföretag med fokus på kvalitetsresor, grundat år 2004 och ägt av Rino Häuselmann och Åsa Rehn.

Vi har öppet dygnet runt och erbjuder förutom ordinarie taxiresor även skolskjuts, färdtjänst, FPA-körningar, gruppresor, guidade turer, varutransporter och flygtaxi genom Airport Taxi Åland.

Vår personal

Alla våra chaufförer har, förutom yrkeskörtillstånd (så kallat taxikort), också följande utbildningar via Ålands yrkesgymnasium:

  • Persontransport av personer med nedsatt rörlighet
  • Tillstånd för skolskjutsar.

Vi är måna om våra medarbetares trivsel och tror att bra arbetsvillkor och arbetsglädje är förutsättningar för att ge dig som reser med oss god service!

Våra bilar

Vi är stolta över vår bilpark, som består av både större och mindre bilar. Vi har valt att satsa på säkerhet, hållbarhet och komfort, och vi har en långsiktig plan för hur vår bilpark ska utvecklas i framtiden. Vi planerar bland annat att investera i fler elhybridbilar.

Våra fyra moderna färdtjänstbilar tar upp till tre rullstolar vardera, och vid gruppresor reser upp till åtta personer bekvämt i samma bil.

De bilar vi kör idag är:

  • Tre Mercedes-Benz Sprinter, två från år 2012 och en från 2018
  • En Mercedes-Benz GLC från år 2018 – Elhybridbil
  • En Volkswagen Transporter från år 2015.

Om oss

Lämna en kommentar